Copyright


Zonder schriftelijke toestemming van MCA mag niets van deze site worden overgenomen of gekopieerd. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website behoren toe aan MCA en haar aanverwante relaties en zijn op deze site opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende eigendomsrechten.

De gebruikte afbeeldingen in de header (bovenzijde) van deze website zijn afkomstig van de Stichting de Vrolijkheid en gemaakt door Marcel Muller Fotografie. Op deze afbeeldingen zitten copyright en mogen dus niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Als u desondanks denkt dat een bepaalde vermelding van eigenaar of copyright onjuist of onvolledig is, kunt u altijd contact opnemen met MCA. Dit geldt tevens voor eventuele afbeeldingen van groepen en/of individuen. Mocht een persoonlijke afbeelding bezwaar opleveren kunt u altijd contact opnemen met onze sitebeheerder.

MCA behoudt zich het recht om te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, en de website (tijdelijk) buiten gebruik te stellen.